W.A.S.P. vor aniversa patruzeci de ani de activitate cu un turneu global

Americanii urmează să înceapă turneul „W.A.S.P. 40th Anniversary World Tour” anul viitor, iar România se află, și ea, pe lista locurilor de vizitat.

În ciuda numeroaselor schimbări de line-up, formația W.A.S.P. a ajuns cumva să fie una dintre cele mai longevive grupuri de pe scena rock. După cum relatează cei de la Metal Sucks, formația plănuiește să sărbătorească noua aniversare alături de fani. Rezultatul? La patru decenii de la debut, W.A.S.P. plănuiesc să își facă revenirea live.

„Pentru W.A.S.P. 40th Anniversary World Tour, ne vom întoarce la începuturi,” este mesajul oficial din partea muzicienilor. „Vom duce spectacolul înapoi la locul în care a început. Complet cu toată flama și tot sângele care au șocat lumea prima oară. Am susținut tipul ăsta de spectacol numai în cadrul primului turneu global, iar apoi nu am mai făcut asta... până acum!” spune ei în încercarea de a ne pregăti.

W.A.S.P. vor colinda continentul european în lung și-n lat pentru patruzeci de reprezentații live, urmând ca trupa să ajungă și în București în luna mai. Băieții vor urca pe scena de la Arenele Romane pe data de 17.

Foto: Facebook, W.A.S.P. Nation

Web radios