Foo Fighters se află în prim plan în pelicula „Studio 666”

Comedia horror în care joacă muzicienii va apărea pe piață în luna februarie a anului viitor.

După ce că Foo Fighters se bucură de o carieră de invidiat în lumea muzicii, băieții au decis să vadă cum merge treaba și în industria filmografică. Astfel, muzicienii vor apărea în comedia horror Studio 666, relatează publicația online Classic Rock. Firul narativ al peliculei ne dezvăluie cum, în timpul înregistrării celui de-al zecelea album de studio, grupul este nevoit să se lupte cu forțe paranormale.

„După decenii de videoclipuri muzicale ridicole și și numeroase documentare muzicale la palmares,” spune solistul Dave Grohl, „a venit, în sfârșit, momentul să ne ridicăm la un alt nivel… O comedie horror completă”.

Pelicula va apărea pe data de 25 februarie a anului viitor prin intermediul Open Road Films. „Suntem extrem de entuziasmați că am făcut echipă cu Foo Fighters pentru un film care va face, cu siguranță, audiențele să țipe și să râdă,” spune Tom Ortenberg, din partea studioului. „Cei de la Foo își aduc chimia comică și talentul muzical pe care le iubim cu toții pe marele ecran în acest film horror isteric,” continuă el.

Foto: Facebook, Foo Fighters

Web radios