David Draiman: Disturbed lucrează la material nou pentru următorul album de studio

David Draiman de la Disturbed, care a avut recent primele sale apariții live de când a început pandemia, a vorbit cu un post de radio american despre progresul sesiunilor de compunere pentru următorul album de studio al trupei.

„Ne-am petrecut săptămâna trecută [sau] două, venind cu niște materiale Disturbed destul de uimitoare de care suntem foarte, foarte încântați. Nu te insipră nimic mai mult decât să cânți live”.

Cât de departe a ajuns Disturbed în procesul de compunere a cântecelor în acest moment, Draiman, care locuiește în Hawaii împreună cu soția sa și fiul lor, a spus: „Avem aproximativ șase până la opt structuri și idei de cântece. Deci, cum ar fi progresii și melodii. Încă nu s-a finalizat nicio versuri definitivă. Sunt în stadiu incipient. Dar din combinația de riff-uri, melodii și ritmuri putem deja să ne dăm seama că o grămadă de aceste idei sunt la fel de bune [ca] sau mai bune decât orice am făcut anterior”.

Potrivit lui Draiman, el și colegii săi de trupă au vorbit despre a scrie ceva în timpul pandemiei, dar în cele din urmă au vrut să aștepte până când se vor putea reuni ca grup și se vor putea aduna față în față.

Foto: Getty Images/ Guliver.

Web radios