Thirty Seconds to Mars au aproape două sute de piese deja compuse

Solistul Jared Leto mărturisește, însă, că data de lansare pentru un nou material de studio nu a fost încă stabilită.

Deși Jared Leto pare să se concentreze, în ultima vreme, pe lumea cinematografică, asta nu înseamnă că a renunțat la ideea de a face muzică. După cum relatează publicația online Kerrang!, artistul a declarat într-un interviu acordat pentru NME, că are deja o groază de melodii compuse pentru un viitor material Thirty Seconds to Mars.

„Avem atât de multe melodii acum,” mărturisește el. „Am profitat la maximum de timpul petrecut în carantină, ne-am pus pe treabă și am început să compunem,” povestește Leto. La momentul actual, grupul are undeva între o șută cincizeci și două sute de piese noi scrise. Acum, întrebarea la care așteptăm un răspuns (ASAP): „Dar o lansare când?”.

Din păcate, lucrurile nu stau chiar incredibil în privința asta. „Pe scurt, așteptăm oportunitatea ideală, momentul potrivit pentru a lansa muzică,” ne explică Jared. Și mai pe scurt, nici măcar o dată de lansare provizorie nu există. Dar ne împărăcăm noi cu ideea cumva - măcar perioada dintre decizia de a reveni cu material nou și lansarea propriu-zisă nu va fi una lungă.

Între timp, Jared Leto a obținut un rol principal în pelicula „Casa Gucci” („House of Gucci”, 2021) și va juca și în filmul „Morbius” (2022), creat de Marvel.

Foto: Facebook, Thirty Seconds to Mars

Web radios