Uriah Heep, turneu european aniversar în 2022

Muzicienii vor sărbători cincizeci de ani de activitate și alături de fanii români, în luna octombrie.

Deși Uriah Heep au împlinit cincizeci de ani de la debutul oficial acum vreo doi ani, artiștii nu au avut oportunitatea să și celebreze aniversarea asta alături de fani – turneul a fost planificat și, mai apoi, anulat. Conform celor de la Classic Rock, muzicienii au reușit, din nou, să pună la punct un turneu european, iar acesta va începe la data de 9 septembrie a anului viitor.

„În sfârșit, ne putem sărbători cea de-a cincizecea aniversare, acum că am ieșit din Lockdown și am intrat în Rockdown (From Lockdown to Rockdown)” declară Mick Box. Artistul recunoaște că toată treaba vine cu o mică întârziere, dar vede și partea bună în asta. „Se întâmplă cu doi ani mai târziu față de anul respectiv, dar hey, asta face ca celebrarea să fie mai specială”.

Băieții nu au în gând numai turneul extrem de complex, ci și un nou album. Acest efort de studio, cu numărul douăzeci și cinci, a fost deja terminat, a mărturisit Box luna trecută. Albumul era deja în procesul de mixare la momentul interviului, iar artistul a mai recunoscut că e foarte mulțumit de ce a ieșit.

Turneul îi va aduce pe muzicieni și în București, pe data de 27 octombrie. Concertul va fi susținut la Sala Palatului, iar biletele vor putea fi achiziționate de aici (imediat ce se vor pune în vânzare).

Poster: Classic Rock

Foto: Facebook, Uriah Heep

Web radios