Jack White anunță turneul „Supply Chain Issues” pentru 2022

Artistul va susține primul concert în aprilie, turneul urmând să se încheie abia la sfârșitul verii.

Pentru Jack White, pandemia nu a fost numai o perioadă de productivitate extrem de crescută, ci și o oportunitate de a face planuri pentru mai târziu. Mai exact, se pare că artistul a pus la cale un turneu care îl va duce prin America de Nord, dar și prin Europa și Marea Britanie, conform Pitchfork. White va pleca la drum începând cu data de 8 aprilie, prin America de Nord, iar de pe 27 iunie ne vom putea vedea cu el prin UK&Europa. De pe 20 iulie, însă, muzicianul își va face revenirea în America, ultimul spectacol fiind planificat pentru 29 august.

În toată perioada asta, Jack ne va aduce două albume – primul, „Fear Of The Dawn”, va apărea pe piață în ziua în care va debuta turneul, iar cel de-al doilea, „Entering Heaven Alive”, va ajunge la urechile publicului pe 22 iulie. Și, ca să ne facem o idee despre cum sună materialul pe care ni-l va oferi, White a lansat deja câte o piesă de pe fiecare dintre cele două albume de studio. Astfel, poți asculta mai jos piesele „Taking Me Back” și respectiv „Taking Me Back (Gently)”.

Iar dacă tot ți-am zis despre turneul „Supply Chain Issues”, nu se poate să nu îți spunem și pe unde prin Europa va ajuge White să urce pe scenă (după Marea Britanie): Germania, Olanda, Franța, Spania, Elveția și Belgia.

Foto: Facebook, Jack White

Web radios