Måneskin, dublă nominalizare la Premiile BRIT

Muzicienii au intrat în cursă pentru titlurile de „Cel mai bun grup internațional” și „Cea mai bună piesă internațională”.

Câștigătorii concursului internațional Eurovision, italienii de la Måneskin, au ajuns să se lupte acum cu formații precum ABBA, War On Drugs, BTS și Silk Sonic la categoria „Cel mai bun grup internațional” în cadrul Premiilor BRIT. Conform Kerrang!, artiștii nu luptă cu alți muzicieni numai la catgoria asta – unul dintre cele mai populare single-uri lansate de formație a intrat, de asemenea, în competiție.

Dacă nu ți-a venit deja în minte denumirea piesei (ceea ce e posibil, având în vedere câte melodii de-ale italienilor au căpătat notorietate), te anunțăm noi că este vorba despre „I Wanna Be Your Slave”. Cântecul a intrat în lupta pentru titlul de „Cea mai bună piesă internațională”, unde se confruntă cu piese din repertoriul unor muzicieni precum Billie Eilish, Olivia Rodrigo și Lil Nas X.

În momentul în care au primit nominalizările, muzicienii de la Måneskin mărturisesc că nu își mai încăpeau în piele de bucurie. „A fost un an fenomenal pentru noi, dar unul către care ne îndreptam încă de când am început să cântăm împreună pe străzile Romei, când eram adolescenți. Vrem să le spunem Grazie Mille colegilor noștri creativi de la Academia de Votare BRIT. Și, cu recunoștință, le mulțumim și împărtășim acest moment cu familiile noastre și cu italienii care ne-au susținut încă de la început, dar și cu legiunea de fani noi cu care ne-am conectat în jurul lumii,” spun membrii Måneskin.

Clipa adevărului, în care vom afla câștigătorii, va veni pe data de 8 februarie 2022.

Foto: Facebook, Maneskin

 

Web radios