Eddie Vedder îi va avea ca invitați pe viitorul album solo pe Stevie Wonder, Ringo Starr sau Elton John

Solistul Pearl Jam, Eddie Vedder, a lansat un nou single solo intitulat „Brother The Cloud”. Acesta anunță sosirea noului său album foarte așteptat, „Earthling”, disponibil pe 11 februarie.

„Earthling”, care a fost produs de câștigătorul premiului Grammy Andrew Watt, este primul album al lui Vedder de la „Ukulele Songs” din 2011.

Piesa este cel mai recent single de pe LP și se alătură pieselor lansate anterior „Long Way”, despre care Variety a notat că este „o poveste despre un bărbat bântuit de o dragoste pierdută” și „The Haves”.

„Earthling” include colaborări cu unele dintre cele mai emblematice legende ale muzicii, inclusiv Stevie Wonder, Ringo Starr, Elton John, precum și Andrew Watt (producătorul celui mai recent album al lui Ozzy Osbourne), Chad Smith și Josh Klinghoffer.

Pentru a aduce albumul la viață pe scenă, Vedder și colegii de trupă The Earthlings vor porni într-o serie de concerte în SUA, în februarie pentru turneul „The Earthlings” 2022. Spectacolele încep pe 3 februarie la New York și se încheie. pe 22 februarie în orașul natal al lui Vedder, Seattle.

The Earthlings live înseamnă bateristul Chad Smith, clăparul/ chitaristul/ vocalistul Josh Klinghoffer, basistul Chris Chaney, chitaristul/ vocalistul Glen Hansard și chitaristul Andrew Watt. Grupul nou format și-a făcut debutul live la festivalul Ohana al lui Vedder în septembrie anul trecut trecut.

Web radios