Skunk Anansie: Despre iresponsabilitatea politicienilor pe piesa „Piggy”

„Dacă există un lucru pe care l-am învățat în decursul ultimilor câțiva ani, este că nu putem depinde de guvernele noastre pentru a avea grijă de noi,” spune solista Skin.

Primăvara asta, Skunk Anansie urmează să iasă la drum prin Marea Britanie pentru a-și încânta fanii cu reprezentații live de neuitat. Până atunci, însă, britanicii au refuzat să își păstreze opiniile pentru ei. E clar că vocea omenilor trebuie auzită – astfel, Skunk Anansie ne aduc un single despre defectele politicienilor, relatează Kerrang!.

Formația condusă de solista Skin a lansat singleul „Piggy”, acesta fiind disponibil mai jos.

Dacă există un lucru pe care l-am învățat în decursul ultimilor câțiva ani, este că nu putem depinde de guvernele noastre pentru a avea grijă de noi,” spune Skin. Deși artista menționează Brexit-ul, ea nu uită nici de situația cu noul coronavirus. „Par să fie incapabili să învețe din trecut și incapabili să ne ofere un viitor decent. Piesa asta a fost scrisă într-un moment de furie combinată cu deziluzii amare,” explică ea.

Skunk Anansie susțin că fanii sunt cei care le-au fost întotdeauna alături, așa că plănuiesc să le și mulțumească pentru susținere. Astfel, muzicienii vor pleca într-un turneu prin Marea Britanie, între 25 martie și 17 iunie.

Foto: Facebook Skunk Anansie

Web radios