Weezer plănuiesc să revină anul ăsta cu patru albume

Solistul Weezer, Rivers Cuomo, spune că și-a pus în gând să lanseze câte un album pentru fiecare anotimp al anului 2022.

Uneori, se întâmplă să ne mai răspundă cineva cu „De-al naibii și de ambițios” când cerem un motiv pentru diverse întâmplări. Acesta ar putea fi, la fel de ușor, răspunsul solistului Rivers Cuomo la întrebarea „De ce aveți de gând să lansați patru discuri într-un singur an?”. Da, ai citit bine: patru discuri, câte unul pentru fiecare anotimp al anului.

Proiectul este încă în faza de concept, artistul mărturisind, conform Alternative Press (via Ultimate Guitar), că încă nu a fost acceptat de vreo casă de discuri. Seria de albume va fi intitulată „SZNS”, a povestit artistul pe Twitter, iar datele de lansare pentru fiecare dintre albume au fost deja alese. Fiecare anotimp va fi onorat astfel:

  • Primăvara („Spring”): pe 20 martie
  • Vara („Summer”): pe 20 iunie
  • Toamna („Autumn”): pe 22 septembrie
  • Iarna („Winter”): pe 21 decembrie

Deși poate par întâmplătoare, datele au fost stabilite astfel cu un scop. „Astea ar trebui să fi primele zile ale anotimpurilor, așa că vă rog să mă corectați dacă greșesc,” a scris Cuomo în postarea sa.

Anul trecut, Weezer ne-au oferit două albume de studio – „OK Human” (ianuarie 2021) și „Van Weezer(mai 2021).

Foto: Facebook, Weezer

Web radios