Brian „Head” Welch (Korn): Iată care sunt trupele pe care ni le recomandă

Chitaristul Brian Welch, de la Korn, ne recomandă patru formații pe care le ascultă cu cea mai mare plăcere.

Deși mai-marii scenei rock au ajuns pe piedestalurile pe care se află cu un motiv, uneori e bine să le acorzi o șansă și formațiilor care încă încearcă să își creeze o reputație – s-ar putea să te surprindă. E clar că o părere similară are și chitaristul Brian „Head” Welch de la Korn. Într-un inteviu acordat pentru Spotlight Report și preluat de publicația online Loudwire, muzicianul ne-a recomandat să ascultăm patru formații specifice.

Îmi place foarte tare grupul Spiritbox, frate, trebuie să ascultați trupa aia,” spune el. „Ascultați melodia Holy Roller – de fapt, ascultați întregul album (n.r. Eternal Blue). Este cea mai melodică și mai frumoasă muzică. Seamănă puțin cu Evanescence. Trebuie să încercați, nu vă opriți până nu ascultați trupa aia,” insistă artistul.

Discursul lui plin de pasiune a inclus și grupurile Holding Absence, Siamese și Sleep Token.

Din fericire, băieții de la Korn nu numai că ascultă muzică bună, ci o și creează. La începutul lunii februarie, artiștii au revenit cu cel de-al paisprezecelea disc de studio, intitulat „Requiem”. Inițial, ne-a povestit chitaristul James „Munky” Shaffer, albumul abia lansat trebuia să fie un EP. Cu toate acestea, pandemia i-a făcut pe băieți să își ocupe chiar și mai mult din timp cu compoziția. Astfel, discul „Requiem” ne-a oferit încă zece melodii de adăugat în playlisturi:

  1. Worst Is on Its Way
  2. Penance to Sorrow
  3. Disconnect
  4. Start the Healing
  5. Forgotten
  6. Let the Dark Do the Rest
  7. Lost in the Grandeur
  8. Hopeless and Beaten
  9. My Confession
  10. I Can't Feel

Cu Korn am avut plăcerea unei întâlniri live în 2015, în cadrul turneului aniversar de douăzeci de ani de la debutul grupului.

Foto: Facebook, Brian Head Welch, Mirak Habbiyyieh

Web radios