Simple Plan au colaborat cu solistul Deryck Whibley (Sum 41) pentru melodia „Ruin My Life”

Pe lângă colaborarea cu solistul Deryck Whibley, Simple Plan au mai lansat o melodie de pe noul disc. Hai să îți faci o idee despre material.

Canadienii de la Simple Plan au un LP în lucru și sperăm să fie unul de senzație. Până să aflăm, însă, detalii despre disc, muzicienii au preferat să lanseze material fresh extras de pe el. Așadar, și prin urmare, artiștii ne-au oferit în avans o melodie pentru care au colaborat cu solistul Sum 41, Deryck Whibley, relatează Ultimate Guitar: „Ruin My Life”.

Dacă ar fi să folosim un cuvânt definitoriu pentru piesă, am putea spune că aceasta este despre supraviețuire. „Ruin My Life este un cântesc despre cum depășești obstacolele, treci printr-o situație de viață dificilă și nu numai că supraviețuiești, ci devii o versiune mult mai puternică și mai rezilientă a ta datorită acestor lucruri,” este declarația oficială a grupului despre melodie.

Artiștii susțin că singleul este unul „distractiv, captivant, energic și care îți oferă putere” și se declară entuziasmați de lansare. „Faptul că Deryck de la Sum 41 a cântat cu noi pe melodia asta o face chiar mai specială,” susțin muzicienii.

Acesta este deja al doilea single extras de pe discul despre care nu știm, momentan, mai nimic (înafara faptului că va apărea anul ăsta, conform Alternative Press). Din fericire, ne putem face o idee despre material ascultând melodia abia lansată, dar și cântecul „The Antidote. De ambele te poți bucura mai jos.

Foto: Facebook, Simple Plan

Web radios