Pearl Jam anunță un turneu nord-american pentru 2022

Pearl Jam urmează să susțină nouăsprezece concerte în America de Nord în primăvara și toamna anului 2022.

Americanii de la Pearl Jam și-au pus în gând să se revanșeze față de fani pentru concertele din 2020 pe care au fost nevoiți să le anuleze. Astfel, relatează Ultimate Classic Rock, artiștii au publicat o listă masivă de concerte pe care urmează să le susțină anul ăsta. Turneul anunțat este spart în două perioade: o parte dintre concerte vor avea loc în luna mai, iar celelalte au fost programate pentru luna septembrie.

În ceea ce privește biletele pentru concertele anunțate, acestea vor fi puse în vânzare spre sfârșitul lunii, dar achiziția lor este supusă unor condiții. Biletele pot fi cumpărate prin intermediul platformei Ticketmaster de cei cu statut „Verified Fan Registration”. Înregistrarea se poate face până la data de 27 martie, iar biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 29 martie.

Per total, Pearl Jam urmează să susțină nouăsprezece concerte.

Cel mai probabil, artiștii vor profita de turneu pentru a-și promova cel mai recent album de studio, „Gigaton”. Acesta a apărut pe piață în martie 2020 și a ajuns pe prima poziție în numeroase clasamente naționale precum cel australian, cel croat, cel grec, cel italian, cel spaniol, cel portughez și, de asemenea, în trei topuri Billboard (Alternative Albums, Hard Rock Albums și Rock Albums).

Foto: Facebook, Pearl Jam

Web radios