Måneskin vor începe anul ăsta turneul global „Loud Kids”

Italienii de la Måneskin vor susține peste treizeci de concerte pe teritoriu european începând cu luna februarie a anului viitor.

Rockerii de la Måneskin au hotărât că momentul este unul propice pentru a cuceri lumea. Astfel, italienii au anunțat că vor susține un turneu global începând cu luna octombrie a anului ăstuia, relatează publicația online Kerrang!. Artiștii vor începe turneul „Loud Kids” pe teritoriu nord-american, însă asta nu înseamnă că Europa nu este și ea vizată. Din fericire, Måneskin urmează să susțină treizeci și două de concerte pe la noi, iar lista completă a aparițiilor planificate este disponibilă mai jos.

„Suntem extrem de încântați să vă putem spune în sfârșit că turneul nostru Loud Kids a devenit mult mai gălăgios, cu adevărat global!” ne spun câștigătorii concursului Eurovision 2021. „Turneul Loud Kids devine mai tare și este primul turneu nord-american în cadrul căruia suntem cap de afiș. Toate concertele de interior reprogramate pentru Europa au fost îmbunătățite datorită cererii și am adăugat câteva spectacole noi pentru toți cei care au ratat șansa de a-și lua bilete,” completează ei.

Måneskin țin să demonstreze, totuși, că nu ignoră evenimentele mondiale din ultima lună. „Desigur, este foarte dificil să anunți spectacole în timp ce războiul îngrozitor din Ucraina continuă și oameni nevinovați suferă. Suntem devastați pentru poporul ucrainean și suntem solidari cu ei. Și din cauza deciziilor oamenilor de la putere, care afectează viețile atâtor oameni nevinovați, nu vom mai susține concertele anunțate în Rusia. Trebuie să fim cu toții uniți pentru pace, acum și întotdeauna”.

Iată unde și când îi vei putea vedea live pe Måneskin în 2023:

23 februarie: Pesaro, Italia
25 februarie: Torino, Italia
27 februarie: Amsterdam, Olanda

2 martie: Bruxelles, Belgia
3 martie: Bruxelles, Belgia
6 martie: Berlin, Germania
10 martie: Cologne, Germania
13 martie: Paris, Franța
16 martie: Bologna, Italia
17 martie: Bologna, Italia
20 martie: Florența, Italia
21 martie: Florența, Italia
24 martie: Roma, Italia
25 martie: Roma, Italia
28 martie: Napoli, Italia
29 martie: Napoli, Italia
31 martie: Bari, Italia

3 aprilie: Milano, Italia
4 aprilie: Milano, Italia
6 aprilie: Milano, Italia
11 aprilie: Barcelona, Spania
26 aprilie: Zurich, Elveția
28 aprilie: Viena, Austria
30 aprilie: Esch-sur-Alzette, Luxemburg

2 mai: Copenhaga, Danemarca
5 mai: Milano, Italia
8 mai: Londra, Marea Britanie
12 mai: Varșovia, Polonia
14 mai: Praga, Cehia
16 mai: Budapesta, Ungaria
18 mai: Riga, Letonia
19 mai: Tallin, Estonia

Foto: Facebook, Manesin

 

Web radios