Rotting Christ vor difuza live spectacolul de lunea viitoare

Concertul pe care Rotting Christ plănuiesc să îl transmită live pe internet va avea loc în Houston, Texas, și face parte din turneul „Devastation Of The Nation”.

Băieții de la Rotting Christ nu numai că susțin spectacole de zile mari în America de Nord, ci au de gând să le ofere și fanilor din restul lumii oportunitatea de a se bucura de reprezentațiile lor. După cum relatează publicația online Metal Underground, muzicienii greci plănuiesc să transmită spectacolul pe care îl vor susține în Houston, Texas și pe internet. Concertul va avea loc lunea viitoare și va fi transmis live.

„Bună frați și surori. Vom transmite live din Houston, Texas prin intermediul Knotfest și Fly Machine pe data de 16 mai,” au scris băieții. „Dacă vreți să urmăriți câteva dintre aventurile pe care le avem pe scenă în turneul nostru actual din America de Nord, urmați linkul de aici. Vă mulțumim pentru atenție și abia așteptăm să vă vedem pe teren!”.

În acest moment, artiștii se află în turneul „Devastation Of The Nation” alături de Borknagar, Wolfheart și Abigail Williams.

Foto: Facebook, Rotting Christ

Web radios