Pearl Jam au anulat restul concertelor nord-americane de primăvara asta

Toboșarul Matt Cameron și basistul Jeff Ament s-au îmbolnăvit de COVID, motiv pentru care Pearl Jam au anulat câteva spectacole.

Deși majoritatea restricțiilor legate de noul coronavirus au fost deja ridicate, asta nu înseamnă că pericolul a trecut. După cum relatează publicația online Loudwire, băieții de la Pearl Jam au învățat lecția asta pe pielea lor: doi dintre membrii grupului au reușit să se îmbolnăvească în plin turneu. Primul a fost toboșarul Matt Cameron, motiv pentru care a lipsit de la câteva spectacole, iar cel de-al doilea este basistul Jeff Ament. 

Având în vedere circumstanțele, muzicienii s-au văzut nevoiți să anuleze restul concertelor nord-americane planificate pentru primăvara asta. 

„Dragi fani PJ și deținători de bilete, 

Deși trupa a trecut de Oakland după ce toboșarul Matt Cameron a fost testat pozitiv pentru COVID, și Fresno, unde Ed și formația au reușit să facă spectacol cu ajutorul lui Dave Krusen care a fost toboșarul special invitat, acum trebuie să vă dea vestea devastatoare că, în dimineața asta, basistul Jeff Ament a fost testat pozitiv pentru COVID. 

Este un lucru oribil pentru toți cei implicați și ne pare cu adevărat rău mai ales pentru cei care și-au făcut planuri pentru a participa la aceste concerte. Am fost constant atenți să rămânem între noi. Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a ne feri de virus”. 

Din păcate, totuși, se pare că eforturile făcute de grup nu au fost de ajuns. Tocmai din acest motiv, spectacolele din Sacramento și Las Vegas au fost anulate. Artiștii urmează să revină live în SUA pe data de 11 septembrie.

Foro: @otisserie (Facebook, Pearl Jam)

Web radios