Nou single Bryan Ferry, „Fooled Around and Fell In Love”

Noul EP al lui Bryan Ferry, „Love Letters”, a apărut pe 6 mai și este o compilație de coveruri după patru melodii de dragoste, reinterpretând clasice romantice făcute celebre de Dusty Springfield, Billie Holiday sau Nat King Cole.

„Îmi place să-mi extind repertoriul făcând coveruri din diferite genuri și perioade diferite”, a spus Ferry despre EP. „Poate fi o provocare interesantă, să găsesc cea mai bună modalitate de a le interpreta în propriul stil – oricare ar fi acesta”.

Primul single „Love Letters” a fost scris inițial de Victor Young și Edward Heyman, înregistrat de Dick Haymes în 1945 și popularizat mai târziu de Ketty Lester în 1961.

În aprilie, Ferry și Roxy Music au lansat reeditări pe vinil ale primelor lor două albume, „Roxy Music” și „For Your Pleasure”.

Lansate inițial în 1972 și, respectiv, 1973, „Roxy Music” și „For Your Pleasure” sunt singurele albume ale trupei care îl includ pe Brian Eno, care a completat lineup-ul Bryan Ferry, Andy Mackay, Phil Manzanera și Paul Thompson. „Roxy Music” a ajuns pe locul 10 în UK Albums Chart, în timp ce „For Your Pleasure” a ajuns pe locul 4.

Bryan Ferry, Andy Mackay, Phil Manzanera și Paul Thompson au confirmat un turneu de 13 date care va avea loc în America de Nord și Marea Britanie în septembrie și octombrie 2022, cu ocazia a 50 de ani de Roxy Music.

Foto: Getty Images/ Guliver.

Web radios