Red Hot Chili Peppers lansează „Tippa My Tongue” de pe viitorul album „Return Of The Dream Canteen”

Red Hot Chili Peppers a lansat videoclipul oficial pentru noul lor single, „Tippa My Tongue”. Clipul psihedelic a fost regizat de Malia James – care a realizat și videoclipul trupei pentru „These Are The Ways” la începutul acestui an.

Piesa este preluată de pe viitorul - al doilea album a lui Red Hot Chili Peppers din 2022, „Return Of The Dream Canteen”, care va fi disponibil pe 14 octombrie. LP-ul va sosi la doar șase luni după lansarea „Unlimited Love”.

La fel ca „Unlimited Love”, „Return Of The Dream Canteen” a fost produs de Rick Rubin, care a produs, de asemenea, albumele Red Hot Chili Peppers „Blood Sugar Sex Magik” din 1991 și „Californication” din 1999.

Solistul Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, a anunțat „Return Of The Dream Canteen” pe scenă la un concert sold-out la Empower Field la Mile High din Denver, Colorado, la sfârșitul lunii iulie.

„Return Of The Dream Canteen” marchează al doilea album Red Hot Chili Peppers de la întoarcerea chitaristului John Frusciante, care s-a alăturat trupei la sfârșitul anului 2019.

Foto: Getty Images/ Guliver.

Web radios