Måneskin au anunțat data lansării următorului album, „Rush!”

Formația italiană de rock alternativ Måneskin, va lansa următorul album la începutul anului viitor

Publicarea single-ului și videoclipului „The Loneliest”, la începutul lunii trecute, a generat suspans și nerăbdare pentru fanii înrăiți, cu privire la următoarea lansare de album a trupei Måneskin. Artiștii au anunțat între timp că data lansării albumului „Rush!” va fi planificată pe 20 ianuarie 2023. Albumul se poate precomanda începând de mâine, 3 noiembrie. Måneskin a lansat anul acesta mai multe piese care, foarte probabil, vor fi incluse pe noul album, printre care „Supermodel” și „If I Can Dream”, cea din urmă fiind parte a bandei sonore din filmul biografic „Elvis”. Muzicienii au fost inspirați de mai multe nume mari din industria muzicală, printre care se numără Arctic Monekys, Radiohead și Dua Lipa. 

„În L.A., am avut șansa de a lucra cu unii dintre cei mai mari compozitori din lume, iar ei mi-au dat sfaturi foarte, foarte bune despre cum să compun un cântec ca la carte. Categoric, mă consider mai priceput acum”, a declarat solistul Damiano David pentru revista britanică „Kerrang!”.

Anul viitor, începând cu 23 februarie, Måneskin va pleca într-un turneu european, pornind din Italia și continuând cu marile orașe de pe continent.

Web radios