Solistul trupei Bucium despre noul album, în direct din studioul Rock FM

Andi Dumitrescu a venit cu vești proaspete despre noul album Bucium la Cristian Hrubaru, în direct la „Rock Driver”

După o vară încărcată de concerte în toată țara și sute de ore petrecute pe drum, Bucium se focusează acum pe lansarea noului album „Zimbrul alb”. Lansarea oficială a discului va avea loc mâine, 21 decembrie, într-un concert special la Expirat. 

Despre strategia pregătită de formație pentru „Zimbrul alb”, Andi Dumitrescu a povestit: „am încercat să îl ținem de parte de rețelele de streaming, care probabil știi că nu aduc mari beneficii artiștilor și l-am promovat numai fanilor pe magazinul nostru online, iar din recenziile obținute pe piața internațională, albumul a început să vândă mult mai mult în străinătate decât în România.”


Despre motivele care i-au propulsat în străinătate, solistul consideră că un plus a stat în grafica bilingvă, care a făcut mai ușoară înțelegerea discului. Fanii care nu au apucat încă să intre în posesia exemplarului fizic al albumului o pot face accesând site-ul oficial al trupei, pagina lor de Facebook sau direct de la concertele Bucium.

Show-ul din Expirat va fi conturat de proiecții impresionante și o atmosferă specială. După concert, trupa intră într-o pauză de sărbători, însă ne asigură că are planificate multe concerte în diferite orașe în prima parte a noului an. 

Bucium e una dintre trupele care s-au alăturat cauzei umanitare și care vor urca pe scena Bikers For Humanity Rock Fest 2023. Biletele pentru weekendul la care vor cânta cele mai mari trupe românești de rock pot fi cumpărate de aici. 

În finalul intervenției de la „Rock Driver” cu Cristian Hrubaru, ascultătorii Rock FM au ascultat „Cântecul Soarelui”, o mostră din albumul „Zimbrul alb”, care va putea fi ascultat live în concertul de mâine seară.  



Web radios