O lansare care să-i încânte pe fanii Genesis

Fanii legendarei trupe Genesis au un motiv de fericire după ce trupa a anunțat că la primăvară va lansa oficial un box set special

Trupa-fenomen – care, din nefericire, și-a luat la revedere de la fani anul trecut -  va scoate Box Set-ul „Genesis BBC Broadcasts” pe 3 martie. Acesta va fi disponibil într-o variantă de cinci CD-uri sau trei discuri de vinyl și va include toate înregistrările realizate de BBC alături de trupă între anii 1970 și 1998. Materialele conțin contribuția celor trei soliști care au cântat alături de Genesis, Peter Gabriel, Phil Collins și Ray Wilson. 

BBC a realizat în decursul anilor multe înregistrări cu Genesis, din transmisii radio sau sesiunile live din studiourile lor. Cu toate acestea, trupa a publicat un număr mic dintre toate acestea. O parte din ele și-au găsit loc, spre exemplu, pe box set-ul din 2008,  „Genesis 1970-1975”. 

De la anunțarea turneului de adio, Genesis a lansat o compilație cu cele mai mari hituri, „The Last Domino? - The Hits”, care a fost, în mare parte, set-list-ul concertelor din turneu. 

Web radios