Timotheé Chalamet îl va juca pe Bob Dylan

James Mangold, regizorul filmului biografic, a anunțat că actorul din „Dune” îl va juca pe Bob Dylan și va interpreta piesele din coloana sonoră

În 2020, presa anunța că James Mangold, regizorul cunoscut pentru filmele din seria „Wolverine” și mult-apreciatul „Girl, Interrupted”, va începe să lucreze la un film biografic despre viața lui Bob Dylan. Acum, la trei ani distanță de veste, lucrurile încep să ia contur.

Regizorul a dezvăluit că, cel mai probabil, filmările vor începe în luna august. Totodată, acesta a afirmat că actorul care îi va interpreta rolul marelui muzician, Timotheé Chalamet, va și cânta piesele de pe coloana sonoră. 

Chalamet a precizat recent că a trebuit să facă mai multe numere muzicale în filmul încă nelansat „Wonka”, regizat de Paul King. Când a fost întrebat despre presiunea de a cânta în filme, a declarat pentru Collider: „Urăsc să o spun, dar visul unui artist e să arunci cu orice ai vrea pe perete, știi? Și cred că ceea ce realizez este că viața personală, viața de adult, poate fi destul de plictisitoare, iar viața de artist poate fi în continuare extraordinară”.

Filmul, care este în lucru de ani de zile și care nu are încă un titlu, se va concentra pe tinerețea lui Dylan. Mai exact, momentul în care a schimbat celebra chitară acustică cu o chitară electrică, o mișcare care a fost întâmpinată atât cu scepticism, cât și cu bucurie.

Web radios