Trupa Sum 41 se destramă

După 27 de ani de cântat împreună, membrii formației Sum 41 au decis să încheie frumoasa călătorie a trupei

Sum 41 și-a anunțat ieri desființarea. Trupa pop-punk cu tentă metal, condusă de Deryck Whibley, e activă  de peste 25 de ani. Înainte de a se despărți definitiv, însă, va duce la bun sfârșit un turneu de adio, a explicat trupa.

Sum 41 mai are concerte cu The Offspring și Simple Plan în această vară. Formația a mai anunțat că v înregistra și un ultim album.

„Faptul că suntem în Sum 41 din 1996 ne-a oferit unele dintre cele mai frumoase momente din viața noastră”, a declarat trupa într-un comunicat pe care membrii Sum 41 l-au transmis și separat.

„Suntem veșnic recunoscători fanilor noștri, atât vechi, cât și noi, care ne-au susținut în orice fel”, au adăugat ei. „E greu să descriem în cuvinte dragostea și respectul pe care îl avem pentru voi toți și am vrut să auziți asta mai întâi de la noi..”

Trupa a fost la obiect. „Sum 41 se va desființa. Vom termina toate turneele noastre actuale care urmează să aibă loc anul acesta și abia așteptăm să lansăm ultimul nostru album, «Heaven :x: Hell», împreună cu un ultim turneu mondial capete de afiș pentru a sărbători. Detaliile vor fi anunțate de îndată ce le vom avea”.

Deocamdată, „așteptăm cu nerăbdare să revedem toți fanii în turneu și suntem entuziasmați de ceea ce va aduce viitorul pentru fiecare dintre noi”, au concluzionat ei. „Vă mulțumim pentru ultimii 27 de ani de Sum 41”.


Web radios