Rock The Underground: Turneul „Semnale Mixte” al celor de la Jack Of All Trades, în plină desfășurare

Am intrat și azi, la ora 16.30, în direct, alături de colegul meu Cristian Hrubaru, pentru a vă spune la ce concerte merită din plin să mergem săptămâna aceasta

E așa de frumos afară, încât nu mai există scuze să nu mergem la niște concerte, să descoperim muzica live și să ne distrăm alături de viitorul rockului românesc. Astfel, am ajuns din nou în studioul Rock FM, la „Rock Driver”, cu rubrica „Rock The Underground cu Irina Marinescu”. 

Iată ce ne-au pregătit unii dintre cei mai mișto artiști din underground.

Messer Chups și The Nuggers 

Începem în forță în seara asta (13 iunie) cu Messer Chups, o trupă foarte mișto de surf rock din Rusia, cu mai mult de 20 de primăveri pe scena alternativă de rock, și cu The Nuggers, o formație tânără de garage punk, foarte apreciată pe scena underground locală. Concertul va avea loc în Expirat, iar porțile se deschid la ora 20.00.

Jack Of All Trades - în turneul „Semnale Mixte”

Pe 15 iunie, Jack Of All Trades pregătesc Iașul sufletește pentru vacanța la mare cu o cântare la Rock’n’Rolla. Băieții au dat deja bice turneului „Semnale Mixte”, coloana sonoră perfectă pentru drumul pe Autostrada Soarelui. Pe 16 iunie vor cânta la Galați, la Versus Pub. Se vor întoarce acasă, la București pe 17 iunie, când vor cânta la Arenele Romane, în cadrul evenimentului Rock & More Festival. Turneul continuă astfel: 

- 7 iulie la Pitești, în cadrul „RebelX Festival”  

- 8 iulie, în Câmpulung, la Convivial 

- 21 iulie, în Ștefănești, la Crama Marcea

- 24 august, în Fălticeni, la „FITT”

Omnis – concert de folk-rock

Pe 16 iunie mergem cu mult avânt să ne distrăm cu Omnis la Retro Pub! Omnis cântă rock puternic influențat de folk și face un show superb, pentru că are în componență tot ce e mai frumos: o voce minunată, chitară acustică demnă de cel mai mișto foc de tabără și acorduri superbe inedite de vioară! Evenimentul începe la ora 20.00.

Concert caritabil Eyedrops, accesibil persoanelor cu dizabilități

Pe 18 iunie, Eyedrops va susține un concert în Expirat. E o cântare specială, cu scop caritabil. E incluzivă, accesibilizată și adaptată persoanelor cu dizabilități, parte a festivalului caritabil Nu Stau Acasă 3, organizat de ONG-ul Help Me Be A Rockstar. Pe scenă vor mai urca și Macanache și Orkid. Evenimentul începe la ora 15.30.

Concert Monsters, Slicer și Leather Brigade

În data de 19, elvețienii de la Monsters vor avea concert tot în Expirat. E o trupă care combină black metal cu garage punk, formată în 86. În deschidere, vor cânta Slicer, o formație de metalpunk, cu un stil excentric, care dă dependență, și Leather Brigade, una dintre cele mai ușor de recunoscut și de reținut trupe de thrash și speed metal din underground. Evenimentul începe la ora 20.00. 

Concert Comeback Kid, We Are Numbers și Artificial Perception

Pe 20, ascultăm canadienii de la Comeback Kid, într-un mega concert de hardcore punk în Quantic. We Are Numbers, trupa desăvârșită de metalcore din Brașov, și Artificial Perception, formația captivantă de electro metalcore din București, vor deschide concertul. Evenimentul începe la ora 18.00.

Foto: Facebook

Web radios