Altar, Phoenix, Anton concertează la Blue Knights România IV LEMC -MOTORFEST, cu acces gratuit pentru donatorii de sânge

Festivalul acordă abonament gratuit tuturor celor care donează sânge. Blue Knights România IV LEMC -MOTORFEST va avea loc în perioada 21-23 iulie în Vaslui. Această ediție de debut promite să ofere o experiență memorabilă pentru iubitorii de muzică rock, aducând în fața publicului trupe de renume și artiști de excepție. Complexul Tunca, va oferi 1500 de mp pentru campare cu toalete și cabine de duș.

Evenimentul special este dedicat oamenilor cu suflet mare și dornici să aducă un zâmbet pe chipurile celor aflați în nevoie. Motor Fest Vaslui vă așteaptă cu brațele deschise în data de 21 iulie, între orele 10:00 și 18:00, în zona dedicată donării de sânge din incinta festivalului. 

Împreună, putem face o diferență semnificativă în viețile celor aflați în suferință și putem contribui la salvarea de vieți prețioase. Gestul vostru poate însemna o nouă șansă la viață pentru cineva.

Este prima ediție a festivalului, iar trupele care vor concerta sunt Phoenix, Altar, Bucovina, Trooper, Anton, Harmasar și Floarea Soarelui.

Evenimentul va fi prezentat de colegul nostru, Claudiu Cîrțînă.

Trooper, Altar și Anton vor concerta în această vară și pe scena Festivalului Kimaro, în seara rock (13 august), în Parcarea Plaja Venus.

Sărbătoarea muzicii românești, Kimaro 2023, are loc din nou la malul mării. Unii din cei mai iubiți artiști și trupe cântă pe aceeași scenă, pe 11, 12 și 13 august, în Parcarea Plaja Venus.

Duminică este tradiționala seară de rock în care vom cânta cu toții într-un glas cu Celelalte Cuvinte, Trooper, Altar, Anton și trupa constănțeană Dinfier.

Accesul la cele trei zile de festival se face cu intrare liberă. Abonamente VIP pe iabilet.ro.

Web radios