Cele mai frumoase momente de la Kimaro, pe parcursul anilor

Sărbătoarea muzicii românești are loc din nou la malul mării în acest an. Unii din cei mai iubiți artiști și trupe cântă pe aceeași scenă, pe 11, 12 și 13 august, în Parcarea Plaja Venus. Duminică este tradiționala seară de rock în care vom cânta cu toții într-un glas cu Celelalte Cuvinte, Trooper, Altar, Anton și trupa constănțeană Dinfier. Ne pregătim pentru o nouă ediție de Kimaro, uitându-ne în urmă la unele dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit împreună la cel mai mare festival de muzică românească.

1. Înainte de Kimaro a fost ONE Festival, care apoi s-a transformat în ceea ce știm acum. Trooper au fost prezenți încă de la prima ediție și au continuat să rămână prietenii noștri pe parcursul anilor. Concertul lor din 2019 a fost atât de electrizant, că ar fi putut fi headliner-ul festivalului.



2. Să aștepți trupele să-și pregătească intrarea pe scenă poate fi câteodată plictisitor. Nu și dacă ai un prezentator care provoacă publicul să cânte din toți rărunchii una dintre cele mai mari melodii rock din toate timpurile. Practic, nici nu ne mai aducem aminte cine urma să intre pe scenă, că momentul de dinainte a fost memorabil.

Iată-l pe Cristian Hrubaru cântând cu toată lumea venită la Kimaro 2022 „Bohemian Rhapsody”.



3. Înapoi în 2021, când Kimaro s-a încheiat cu seara de rock: cinci din cele mai iubite trupe - Compact, Vama, Trooper, Cargo și Phoenix - imnuri rock, riff-uri de chitară, mii de voci au răsunat la unison în Portul Constanța. 



KIMARO 2021 s-a încheiat exploziv, cu rock și focuri de artificii.


4. Bucovina a concertat anul trecut, iar înainte de intrarea pe scenă i-au acordat un interviu lui Cristian Hrubaru în care ne-au spus cum fac să reziste atâtor concerte.


5. Lupu' Cel Rău au venit cu lămuriri finale despre dna Teodorescu, criticul cel mai mare al trupei și mai celebră decât grupul. Cristian Hrubaru a vorbit colocvial cu ei anul trecut. Cu o parte dintre membrii grupului ne vom întâlni și în acest an pe scena Kimaro, fiind prezenți cu proiectul Dinfier:


Web radios