Anton pot fi văzuți în această vară la Cugir, Festivalul Kimaro și Vama Veche

Concertele Anton din această vară sunt la Cuir, pe 29 iulie, Festivalul Kimaro de pe plaja Venus (Parcarea Plajei Venus), pe 13 august, în seara rock, iar pe finalul lunii viitoare îi putem vedea la Vama Veche, într-un concert care va avea loc pe 25 august.

Cu ocazia lansării melodiei „Oglinda timpului”, cel mai proaspăt single Anton în colaborare cu Cristian Hrubaru, aflată în studioul Rock FM, trupa ne-a vorbit și de lucrul la viitorul album, „Brațe de fier”. Discul este deja gata, însă urmează să intre in studio să înregistreze, cel mai probabil, în această toamnă.

Anterior, trupa a lansat discul „Templul Tăcerii”, compus înainte de pandemie și lansat după.

Ovidiu Anton, solistul trupei, este câștigătorul selecției naționale a Eurovision în 2016, primind un număr foarte mare de voturi din partea telespectatorilor. Din păcate, nu a mai apucat să ne reprezinte, România fiind descalificată de la concursul Eurovision 2016 din cauza datoriilor Televiziunii Române către EBU - organizatoarea evenimentului. 

KIMARO 2023 îi invită pe fanii muzicii de la noi să fie, din nou, parte a schimbului uriaș de energie dintre scenă și public, a emoțiilor și a noilor amintiri, așa cum s-a întâmplat și la edițiile trecute, când mii de oameni au cântat împreună cu scena unele dintre cele mai iubite hituri românești.

Duminică, 13 august, sărbătoarea muzicii românești se desfășoară sub semnul Rock Nights, pe scenă urmând să evolueze Dinfier, Anton, Altar, Trooper și Celelalte Cuvinte. 

Accesul la cele trei zile de festival se face cu intrare liberă. Abonamente VIP pe iabilet.ro.

Web radios