Chestionar Kimaro: Andy Ghost ne recomandă o trupă nouă și ne dezvăluie ce ar fi vrut să facă dacă nu era muzician

Până la show-ul Altar din seara rock de la Kimaro Festival (13 august - Parcarea Plaja Venus), am stat de vorbă cu Andy Ghost despre copilărie, muzică, trupe noi și concertul anului.

Cum era plaja Venus pe vremea copilăriei tale?

Andy Ghost: A fost fantastic, cu aventuri de neuitat! Îmi amintesc că am fost cu părinții mei în vacanță și la un moment dat eu și fratele meu mai mare, ne-am pus pe o saltea gonflabilă și ne-am încumetat să intrăm în apă învolburată. Când am ajuns la câțiva metri de mal, ne-am dat seama că marea ne trăgea din ce în ce mai adânc înăuntru, iar la un moment dat un val puternic ne-a răsturnat salteaua și am ajuns amândoi în apa rece. Atunci am conștientizat că nu știam să înot, iar mama noastră care urmarea toată scenă cu ochi de vultur, a strigat tare: “Se îneacă copii!”. Tatăl meu a sărit automat în apă, a ajuns foarte repede la noi, el fiind un bun înotător, l-a ridicat pe fratele meu pe saltea și pe mine m-a luat pe umăr și ne-a scos la mal, așa am fost salvați amândoi de la înec, și am posibilitatea să va povestesc această întâmplare terifiantă, totuși excitantă! 🙂

Ce muzică ascultai când erai mic și care dintre trupe au rămas încă favoritele tale?

Andy Ghost: Ascultăm multe genuri muzicale, multe trupe gen: The Beatles, Queen, Pink Floyd, Depeche Mode, Metallica, Iron Maiden, King Diamond, Guns n’Roses, Sepultura, Obituary, Slayer și se pare că toate mi-au rămas favorite, fiindcă fiecare trupa da un alt vibe și te bagă într-un alt univers.

Care a fost cel mai tare concert la care ai fost anul ăsta?

Andy Ghost: Sunt două concerte gigantice pe care aș vrea să le menționez, fiindcă sunt adânc înrădăcinate în sufletul meu: Roger Waters/ Barcelona și Rammstein/ Budapesta.

Ce trupă nu a venit niciodată în România și ai face orice s-o vezi live?

Andy Ghost: The Beatles și Queen cu Freddie Mercury😜

Recomandă-ne o trupă nouă care îți place.

Andy Ghost: Nu e chiar nouă, dar e mai nouă și sunt printre favoriții mei de ceva vreme: Five Finger Death Punch.

Cea mai subapreciată trupă?

Andy Ghost: Queensryche.

Spune-ne cu ce artist/ artișți ți-ar plăcea să colaborezi.

Andy Ghost: Cu toți favoriții mei cu care am crescut 😜

Dacă nu ai fi fost muzician, ce altceva ți-ar fi plăcut să faci?

Andy Ghost: Guru, Shaman, Învățător...

Web radios