Paul McCartney, Charlie Watts, Lady Gaga sau Elton John, pe noul album The Rolling Stones

„Hackney Diamonds”, care va apărea pe piață pe 20 octombrie, marchează prima colaborare a The Rolling Stones cu producătorul Andrew Watt, care a fost desemnat „Producătorul anului” la Premiile Grammy 2021 și a lucrat cu Ozzy Osbourne, Post Malone, Iggy Pop și Elton John.

Charlie Watts apare pe două piese, „Mess It Up” și „Live By The Sword”. „Live By The Sword” include în plus basul lui Bill Wyman. „Sweet Sounds Of Heaven” o are voce pe Lady Gaga și la clape și pian pe Stevie Wonder, „Bite My Head Off” are partitura de bas semnată de Paul McCartney, iar „Get Close” și „Live By The Sword” îl prezintă pe Elton John la pian.

Săptămâna trecută, The Stones a lansat albumul la un eveniment transmis în direct la nivel global de la Hackney Empire, din estul Londrei. Stream-ul a fost urmat de premiera videoclipului pentru „Angry”, cu actrița nominalizată la Emmy, Sydney Sweeney („The White Lotus”, „Euphoria”, „The Handmaid's Tale”).


„Hackney Diamonds” este primul album de studio al The Stones cu materiale noi de la „A Bigger Bang”, din 2005 încoace. De atunci, Rolling Stones a continuat să bată recorduri într-o serie de turnee globale și au lansat „Blue & Lonesome”, câștigător al premiului Grammy în 2016, care a prezentat versiunile trupei ale mai multor clasice ale blues-ului. Anul trecut, turneul aniversar „Sixty” a însumat o audiență de aproape un sfert de milion de oameni.

Foto: Getty Images/ Guliver (petrecerea de lansare de la Londra).

Web radios