ALTAR, în direct la „Rock Driver, cu Cristian Hrubaru” după premiera videoclipului „Străinul”

Teo Peter a fost în direct, prin telefon, alături de Cristian Hrubaru, pentru a vorbi despre proaspăt lansatul videoclip al piesei „Străinul”, o piesă ce va stârni multă emoție în rândul spectatorilor

Alături de prieteni, spectatori și presă, membrii formației ALTAR au lansat în Cluj-Napoca, la Cinema „Florin Piersic”, videoclipul piesei „Străinul”, miercuri, 20 decembrie. În această seară, Teo Peter a vorbit în direct cu Cristian Hrubaru, la Rock FM, despre această premieră, pe care Teo o consideră un cadou de sărbători pentru toți cei care i-au susținut anul acesta. 

„De mai mulți ani de zile, ne doream să facem o baladă rock. Și ne-am gândit să luăm o piesă pentru a face un cover. În mod evident, am avut mai multe opțiuni, însă ne-am oprit la asta, pentru că am considerat-o cea mai puternică și emoționantă”, ne-a povestit Teo Peter. Acesta a mărturisit că demersul nu a fost deloc unul ușor și că e o adevărată provocare să iei un cântec folk pentru a-l transforma într-o baladă rock. Prin același tip de provocare a trecut și interlocutorul său din intervenția de la Rock FM, Cristian Hrubaru, care nu cu multe zile în urmă a lansat cover-ul său după emblematica piesă „Rugă pentru părinți”. Acesta a cântat-o live prima oară în fața publicului de la Folk Bun - ediția a doua, la Sala Palatului, lucru pe care i-l dorește și formației ALTAR, pentru ediția galei de folk de anul viitor. 

Rock Driver - 20.12.2023 - Teo Peter, formația ALTAR

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:30

Rock Driver - 16.10.2024 - invitat dr. Dorel Săndesc, despre Ziua Mondială a Anesteziei și despre piesa „Anesthesia Rocks”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:48

Rock Driver - 03.10.2024 - invitată Aura Danciulescu, de la Scarlet Aura, despre albumul și turneul „RockStravaganza”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:08:20

Rock Driver - 1.10.2024 - La mulți ani, Rock FM!

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:17:02

O întreagă „armată de oameni” a fost pe lista mulțumirilor lui Teo Peter pentru această dublă-reușită lansată azi. Pe lângă o serie de muzicieni de seamă din rock-ul autohton, acestora le-au fost alături cinci instrumentiști de top și patru soliști vocali de marcă ai rock-ului românesc, cinci ingineri de sunet, două echipe de filmare însumând șapte oameni, imprimări audio în cinci studiouri profesioniste și trei zile de filmare în trei locuri diferite din trei orașe ale țării - sunt doar câteva cifre din spatele întregii desfășurări de forțe pentru noua lansare „ALTAR & friends”. 


Ce urmează în 2024?

Pe 10 februarie, trupa ALTAR pregătește un concert de zile mari, la Cluj, unde va aniversa 33 de ani de carieră în compania tuturor celor care au făcut parte din formație în cele peste trei decenii.



Web radios