Primul „Bonjurică!” din 2024, cu Dana Rogoz

Morning Glory, Morning Glory, s-au întors realizatory! În dimineața aceasta, așa cum era de așteptat, gloryoșii au discutat o situație de interes național cu Dana Rogoz, dar au și abordat subiecte precum vacanța actriței în însoritul Zanzibar

Primul „Bună dimineața!” din partea echipei „Morning Glory”, a fost unul entuziast, plin de bucurie, dar nu a fost la fel de mișto ca primul „La revedere!”. În orice caz, primul episod al matinalului din acest an o include pe Abrambu... Pardon! Pe îndrăgita actriță Dana Rogoz. Aceasta s-a întors recent din Zanzibar, cu forțe noi pentru 2024. Totuși, înainte să aprofundeze tema insulei exotice, realizatory au dorit să dezbată tema nepotismului și a reacției românilor la filmul „Tati part-time”, care rulează de scurt timp în cinematografe. 

Actrița a distribuit pe pagina sa de Facebook, acum trei zile, părerea ei despre reacțiile la rolul Evei Măruță din film. „Nu e posibil să înjuri un copil pe conturile administrate de părinții lui!”, a spus Dana azi-dimineață. „Am înțeles că la una dintre întâlnirile de promovare ale filmului, parte dintr-o caravană, copilului, care nu cred că știa de situație, așa ar fi ideal, i-ar fi spus echipa «Tu să nu pui la suflet! Tu nu ești cum spun ei că ești!». Cred că s-a prins, așa, subtil, de ce se întâmplă”. 


Mai târziu, după ce atât realizatory, cât și Dana Rogoz, au vorbit despre poziția copilului sau partenerului de persoană publică în România, actrița a afirmat ferm „Îi doresc fetei mult succes, atât de mult încât atunci când va ajunge departe, oamenilor să li se activeze acel simț fals de mândrie. Să zică «Ea e românca noastră!»”.  Aceasta a mai spus că se întreabă cum ar reacționa dacă în poziția aceasta ar fi copiii săi. „Am lucrat, de-a lungul anilor cu mulți copii extraordinar de talentați veniți din familii de artiști”. 

Spre final, Dana Rogoz și gloryoșii au vorbit despre vacanța artistei în Zanzibar. „Mi-a plăcut atmosfera, mi-au plăcut peisajele și oamenii. Sunt profund atrasă de diversitate”, a spus actrița. „Mulți mi-au comentat că «Dar la noi în țară nu îți place? Acolo e mizerie!». Într-adevăr e murdar, e multă sărăcie acolo. Am fost destul de norocoasă să mă plimb de vreo 20 de ani și cred că am dezvoltat al șaselea simț al călătorului. Nu mai văd mizerie, dar ești chiar atras de diversitate. Îmi plac locurile mai puțin cosmetizate”.

Actrița va juca mâine la un teatru, în rolul principal din piesa „Domnișoara Iulia”, la UnTeatru. Aceasta va mai juca și în piesa „Doamna noastă de pe strada 121”, care va începe să se pună în scenă pe 25 ianuarie, tot la UnTeatru. 

Pentru mai multe detalii, urmărește episodul integral al matinalului de azi-dimineață pe rockfm.ro!

Morning Glory - 18.01.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:38:47

Morning Glory - 16.09.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:23:34

Morning Glory - invitat Dan Burlac

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:29:07

MG - invitat Bogdan Mureșanu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:44


Web radios