Anunț 3 în 1 de la Pearl Jam: au lansat single, urmează un nou album și pornesc în turneu mondial

Trupa Pearl Jam a făcut un anunț triplu, cum nu se putea mai bine pentru fanii săi. Rockerii au lansat single-ul „Dark Matter”, primul extras de pe viitorul album cu același titlu și au confirmat că din 4 mai pornesc în turneu mondial

Trupa inclusă în Rock and Roll Hall of Fame a dezvăluit noutățile în urmă cu câteva ore, împreună cu primul extras care poartă numele celui de-al 12-lea material de studio, ce va ajunge pe platformele de streaming muzical în data de 19 aprilie. Aceștia nu au mai lansat un album din 2020, de la „Gigaton”. 

Turneul mondial va porni din data de 4 mai și va traversa 25 de orașe din toată lumea, unde trupa va susține peste 30 de concerte până înspre finalul lunii noiembrie. Etapa europeană a turneului include, însă, doar câteva prezențe în Irlanda, Spania, Anglia, Portugalia și Germania. Biletele se pun în vânzare din 18 februarie. 


Recent, trupa a cântat live albumul în cadrul unui eveniment privat din West Hollywood. Acolo, solistul trupei, Eddie Vedder, a mărturisit pe scenă că, împreună cu restul echipei, consideră că acesta e cel mai bun material scris până acum de Peal Jam.



Web radios