AXN România lansează superproducția „FBI”, începând cu 4 martie

După un succes fulminant la nivel mondial, FBI va captiva acum telespectatorii din România printr-o serie de anchete complicate, situații neprevăzute și povești pline de emoție și adrenalină. Primul sezon din FBI va avea premiera pe 4 martie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 21:00 pe AXN România

Realizat de Dick Wolf, câștigător al premiului Emmy, și de echipa din spatele francizei Lege și Ordine, FBI este dramă procedurală despre activitatea Biroului Federal de Investigații din New York. Serialul se concentrează pe lupta neobosită a unei echipe de criminaliști, care își pun la bătaie talentul, inteligența și expertiza tehnică în cazuri de o importanță majoră pentru securitatea și liniștea din SUA. Născută într-o familie de polițiști, agentul special Maggie Bell (Missy Peregrym) este un criminalist ambițios, implicat și cu o minte ascuțită, care nu se dă înapoi nici măcar în fața celor mai periculoase cazuri. Partenerul ei este Omar Adom "OA" Zidan (Zeeko Zaki), care, timp de doi ani a fost agent sub acoperire, înainte de a fi selectat de FBI. Din echipă mai fac parte agentul special Isobel Castille (Alana de la Garza), agentul special adjunct Jubal Valentine (Jeremy Sisto) și analistul Kristen Chazal (Ebonée Noel). Acest prim sezon îi va pune pe agenți față în față cu numeroase cazuri de o amploare extraordinară, inclusiv terorism, crimă organizată sau spionaj. 

Despre AXN

AXN este o televiziune de filme și seriale, care oferă publicului românesc un conținut dinamic, cu un mix perfect de acțiune, intrigă și portrete de personaje bine definite. Serialele originale AXN (Absența, Carter, Poliție fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Blacklist, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro. 

Web radios