Rock News

Till Lindemann anunță primul turneu solo nord-american

Primul turneu nord-american al solistului Rammstein va vizita 14 orașe din Statele Unite și Canada, începând cu septembrie, cu Twin Temple și Aesthetic Perfection în deschidere

Din mai, Rammstein va da startul turneului european pe stadioane, cu un concert pe 5 la Aeroportul Letňany din Praga și cu un final programat pentru sfârșitul lui iulie, în Germania. Rammstein și promotorul european MCT Agentur au blocat cu succes platforma de bilete Viagogo, de revânzare a biletelor pentru acest turneu. Aceasta înseamnă că fanii au avut șanse mai mari de a-și asigura bilete la prețuri corecte.

Lindemann și-a lansat albumul solo de debut, „Zunge”, în 2023, în timp ce cel mai recent material discografic Rammstein este „Zeit” din 2022. Discul a atins vârful pe locul 15 în Billboard 200 și pe locul 1 în topul Billboard Top Hard Rock Albums, plus a ajuns în fruntea topurilor în mai multe țări, inclusiv în Germania natală.

În august anul trecut, procuratura din Berlin a renunțat la ancheta cu privire la acuzațiile de agresiuni sexuale aduse lui Lindemann, invocând lipsa probelor. El le-a negat întotdeauna, iar avocații săi le-au numit „fără excepție neadevărate”. 

Foto: Getty Images/ Guliver.