Rock News

Sammy Hagar va primi săptămâna viitoare o stea pe Hollywood Walk of Fame

Hollywood Chamber Of Commerce a anunțat că rockerul Sammy Hagar va fi primi pe 30 aprilie onoarea de a avea propria lui stea pe celebrul bulevard din Los Angeles unde oamenii pot regăsi stelele celor mai mari celebrități din istorie

Hollywood Walk Of Fame va avea de marți, 30 aprilie, steaua cu numărul 2.779 dedicată lui Sammy Hagar. Ceremonia de dezvelire va fi oficiată de Guy Fieri, iar printre invitații care vor fi prezenți se vor număra personalități precum John Mayer și Tom Consolo, managerul de lungă durată al lui Hagar. Anual, milioane de oameni din întreaga lume au vizitat bulevardul care a devenit una dintre cele mai mari destinații încă din 1960 când a fost dezvelită prima stea. 

În ultimele cinci decenii, Sammy Hagar a fost unul dintre cei mai dinamici și prolifici artiști ai muzicii rock, adunând 25 de albume de platină cu vânzări depășind 50 de milioane în întreaga lume. Cariera lui a prins aripi alături de trupa de hard rock Montrose, iar în timp a avut succes atât în cariera sa solo, cât și alături de Van Halen, Chickenfoot și cea mai recentă formație a sa, The Circle. În timp, a oferit lumii unele dintre cele mai îndrăgite hituri precum „I Can’t Drive 55”, „Right Now” și „Why Can’t This Be Love”. A câștigat premiul Grammy și a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame. Sammy este, de asemenea, un filantrop dedicat, un autor de bestselleruri No. 1 New York Times și un antreprenor de succes.