Piesele nemuritoare Compact, pe care le vom cânta împreună pe 21 iunie

Azi, ne aducem aminte versurile celor mai frumoase cântece Compact, ca să ne pregătim pentru concertul din 21 iunie, de la Arenele Romane. Vom intona împreună hit-uri nemuritoare precum „Fata din vis”, „Un alt început” și, cu siguranță, nelipsitul „Cântec pentru prieteni”

După succesul din 2023 al turneului național „Fata din vis-40 de ani” al trupei Compact, Paul Ciuci și colegii lui au pornit din nou la drum ajungând in orașele voastre cu un nou spectacol intitulat cum altfel decât, simplu: „Cântec Pentru Prieteni!”. Pe 21 iunie, legendara formație ajunge și la București, pentru ultimul concert din serie. Și, pentru că la concerte vom fi ca într-un grup imens de amici buni, vom cânta împreună piesele Compact care ne-au colorat viața.

Iată câteva cântece, pe care, cu siguranță, le vom cânta la unison.

  • Un alt început

Strada familiară, locurile vechi și amintirile împărtășite sunt evocate cu melancolie și dorință de revenire la trecut. Totuși, piesa e îmbrăcată într-un văl de speranță. E, poate, una dintre cele mai emoționante piese Compact, care trezește în fiecare o amintire diferită, dar care sugerează aceeași emoție. 

  • Mi-e tare dor de tine

Sala Palatului va fi în picioare de la primele secunde ale acestei piese. E genul ăla de cântec, atât de bine-întipărit în minte, încât se recunoaște de la prima notă. Deja îmi pot imagina un cor de sute, cântând „A mai trecut un an prin noi / A fost și soare, au fost și ploi”.

  • Fata din Vis

E unul dintre cele mai cunoscute cântece de dragoste din repertoriul autohton. Nu există show Compact fără „Fata din vis” și nici nu ne dorim unul. Anul trecut, piesa a aniversat 40 de ani de la lansare. 

  • Cântec pentru prieteni

Această piesă ne aduce aminte că prietenia e una dintre cele mai valoroase elemente din viețile noastre. De aceea, turneul național a fost numit după acest cântec, să ne aducă mai aproape. 



Web radios