The Strizzers [RO] și People of Maha [BG] pleacă în turneul „Beyond Borders”

Trupa bucureșteană The Strizzers și cea bulgară People of Maha și-au unit forțele pentru a oferi ascultătorilor o experiență inedită – turneul româno-bulgar „Beyond Borders”. Cele două trupe își propun să cucerească noi audiențe cu muzica lor, așa că nu ratați ocazia de a le vedea live!

Prima partea a turneului cuprinde seria de concerte din România. În perioada 30 mai – 1 iunie, cele două trupe vă dau întâlnire în următoarele orașe: București - 30.05.2024 - Beluga Music & Cocktails, Galați - 31.05.2024 - Versus Pub și Iași - 01.06.2024 - Rock'n'Rolla, unde promit un show memorabil! A doua parte a turneului va cuprinde o serie de concerte în Bulgaria, datele pentru acestea urmând să fie anunțate ulterior. 


The Strizzers este o trupă bucureșteană ce aduce pe scenă propriul subgen de rock alternativ. Muzica lor preia energie și inspirație din experiențele avute de-a lungul timpului în agitația cotidiană a orașului, motiv pentru care își descriu stilul ca fiind „rock urban”. În noiembrie 2023 au lansat primul lor album, „Some Kind of Hero”, care în cuvintele Irinei-Maria Marinescu (Rock FM), „e pe atât de îmbietor pe cât de puternic, un echilibru perfect între sensibilitate și calitatea tupeistă a rockului”. Sunt convinși că oricine le ascultă muzica va regăsi cel puțin o parte a poveștii sale personale expusă în acest album.


Originare din Sofia, Bulgaria, People of Maha sunt un trio dinamic de indie rock format în 2018, cu o componență exclusiv feminină. Avându-le pe Alex Gesheva la tobe, Bia Carvalho la voce și Mila Ninova la chitară, muzica lor îmbină atât influențe bulgare, cât și braziliene. Unite de dragostea lor pentru artiști precum Florence + The Machine și Red Hot Chili Peppers, oferă interpretări pline de energie și emoție. Cel mai recent EP al lor, "Lost Heaven", oferă o fuziune de ritmuri funky, chitare melodice și voci intense, promițând o călătorie muzicală captivantă pentru ascultători.

Web radios