June Turns Black lansează EP-ul „Wavebreaker”

June Turns Black, formația de electronicore din București, va lansa mâine EP-ul „Wavebreaker”, primul din discografie. Materialul Va fi inaugurat cu un concert la clubul Control

Formația de electronicore June Turns Black din București va lansa mâine EP-ul intitulat „Wavebreaker”. Lansarea va fi sărbătorită printr-un concert la clubul Control.


„«Wavebreaker» este culminarea a ani de muncă, angoasăși traume. Albumul curge din experiență în experiență, mereu încautareauneiconexiuni emoționale și creând un spațiu sigur pentruoexplorareșidezvoltare personală. Dens, dar fredonabil, agresiv, dar melodios, Wavebreaker este un tablou divers din punct de vedere sonic și senzorial. Uneori te bântuie și este foarte liniștit, alteori este bombastic și exploziv. Este cine suntem, cine am fost și cine ne este frica să devenim”, June Turns Black, despre noul EP.


June Turns Black este o formație de electronicore din București. Cu un devotament de neclintit față de exprimarea lor artistică și emoțională și un simț aparte al melodiei și explorării compoziționale, au explodat pe scena locală și internațională în 2023 cu piesa „Hurt Me” - lucru ce a stârnit reacții din partea comunității de creatori de conținut. Au primit reacții foarte bune oriunde au urcat pe scenă, asta datorită show-ului live incredibil de personal, dar ambițios, ce a făcut oamenii să strige și să cânte cu ei de fiecare dată. Împreună cu al lor „June Crew”, au format un colectiv artistic ce menține în viață spiritul DIY, în timp ce se luptă pentru a excela din punct de vedere sonic, vizual și profesional.

Web radios