Cargo a devenit prima trupă de rock din România care a depășit 100.000 de abonați pe YouTube

Adrian „Baciu” Igrișan a intrat în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” pentru a ne spune despre noul hotar depășit - trecerea pragului de 100.000 de abonați pe YouTube -, despre ce așteptările de la „Bikers For Humanity Fest” și despre reeditarea concertului „Noaptea Vrăjitoarelor”, cu ocazia aniversării a 10 ani de la evenimentul sold-out

E oficial! Cargo a devenit prima trupă rock din România, care a depășit 100.00 de abonați! E o sărbătoare pentru rockul autohton și sperăm ca multe alte trupe talentate să treacă peste acest hotar. Adrian Igrișan a intrat, prin legătură telefonică, în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” pentru a ne da această veste și pentru a povesti ce surprize ne pregătesc pentru viitorul apropiat. 

Cargo va fi cap de afiș la „Bikers For Humanity Fest”, care va avea loc între 28 și 30 iunie la Brezoiul Lumii. 

„E unul dintre cele mai frumoase evenimente la care am fost. Locul e minunat, oamenii sunt minunați... E locul unde normalitatea e normală, pe lângă faptul că e un spațiu dumnezeiesc!” - Adrian Igrișan

Baciu a povestit și că trupa a pregătit ediția limitată de tricouri Cargo - Bikers For Humanity. La fel ca profitul din vânzarea biletelor la festival, banii din tricouri vor fi folosiți pentru Centrul Cultural „Bikers For Humanity” Brezoi, un proiect făcut din suflet pentru copiii din zonă. Acolo vor învăța muzică, vor face sport și își vor găsi pasiunea. 

„Unul dintre visurile mele e să fac o tabără pentru copii. Tu știi, Cristi că iubesc copiii și că îmi doresc să le asigurăm un viitor mai bun decât am avut noi”, a spus Adrian Igrișan. 

Încă un anunț a fost reeditarea concertului „Noaptea Vrăjitoarelor”. Se fac zece ani de când s-a petrecut evenimentul sold-out de la Arenele Romane. Cristi Hrubaru și-a adus cu drag aminte cum a luat o gașcă de 30 de motocicliști și i-au adus pe membrii trupei Cargo de la hotel, la Arenele Romane. Cântarea va avea loc prin luna decembrie. Baciu ne recomandă să stăm cu ochii pe pagina de Facebook oficială a trupei, pentru a sta la curent cu data lansării. 

Rock Driver - 03.06.2024 - invitat Adrian Igrișan. Cargo a devenit prima trupă de rock din România care a depășit 100.000 de abonați pe YouTube

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:09

Rock Driver - 5.09.2024 - Răzvan Exarhu în căutarea joii perfecte pentru a reveni la radio

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:45

Rock Driver - 30.08.2024 - invitat, Petre Magdin, căruia echipa Rock FM îi urează „La mulți ani!”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:05:13

Rock Driver - 26.08.2024 - invitați Valeriu Nicolae și Anca Sandu, de la Asociația Casa Bună, despre festivalul „Planeta Nucșoara”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:11:27

Web radios