Trupa de rock alternativ Dimitri's Bats va lansa, curând, un single și un videoclip

Dimitri's Bats urcă din nou pe scena de la Expirat, pe 6 iunie, pentru a lansa single-ul „WYGD”, care se va bucura și de un videoclip, în premieră

Dimitri’s Bats ,va lansa joi, 6 iunie, un single intitulat „WYGD”, însoțit de un videoclip, în clubul Expirat, din București. În deschiderea concertului vor cânta Armand Popa și trupa sa.

Piesa e despre senzația falsă că ai acceptat ce s-a întâmplat și poți să lași lucrurile acolo unde au început. La fel cum e și despre regret, abandon, dor și tot ce simți când îți dai seama că ai dat un pic prea mult din tine – pe scurt, sună ca un disco ball, care este și elementul cheie al noului videoclip.

O apariție revigorantă pe scena alternativă românească, Dimitri’s Bats estompează constant granițele dintre ritmurile de dans și riff-urile alternative. Cel de-al doilea EP, „Monobloc”, a fost lansat la începutul anului 2023 și promovat printr-un turneu național. „Get Your Fix”, „Casablanca” și „Heavy” sunt câteva dintre single-urile de pe EP care au fost lansate cu videoclip.


Dimitri's Bats au cântat la numeroase festivaluri din țară („Electric Castle”, „TIFF”, „Catedral Festival” etc.), dar și internaționale - „Tallinn Music Week” (Estonia), „Juwenalia PW” (Polonia), „BuSH” (Ungaria) și au deschis pentru artiști precum The 1975 (UK), Son Lux (US) și Daria Zawiałow (PL).

Web radios