Rock The Underground: June Turns Black lansează EP-ul „Wavebreaker” diseară

Săptămâna asta țipăm, dansăm și dăm din cap! June Turns Black lansează primul EP din discografie, Dimitri's Bats sărbătorește un single nou, iar The Groovy Bastards continuă să își ducă visul mai departe

Diseară, June Turns Black, trupa de elecronicore, adică metalcore și muzică electronică, din București, va lansa EP-ul „Wavebreaker” la clubul Control. Sunt super încântată de lansarea asta și o așteptam de mult timp. June Turns Black s-a ridicat foarte mult anul acesta. Într-o foarte scurtă perioadă de timp, toată scena locală a aflat de aceste talente uriașe. Sper că diseară veți vedea ce văd eu când ei urcă pe scenă – multă implicare, devotament total și pasiune arzătoare! Avem și un mesaj de la Rach, solista trupei:

„Am muncit extraordinar de mult la acest show și sunt extrem de încântată să spun că avem, pe lângă EP, alte câteva surprize. Sper că acestea vor amplifica vibe-ul de muzică electronică pentru toată lumea. Vă așteptăm în club Control!”

Joi, avem parte de încă o lansare despre care abia așteptam să vă spun. Dimitri’s Bats va cânta la Expirat și va lansa un single, însoțit de un videoclip. Trupa dorește să păstreze misterul până la concert, însă pot garanta eu deja pentru formație. M-am îndrăgostit iremediabil de Dimitris Bats, anul trecut, când a deschis pentru The 1975, una dintre formațiile mele preferate. De atunci, toate lansările, piesele, videoclipurile au fost impecabile. În deschidere, Armand Popa, un artist și producător ce combină rockul alternativ cu neo-psihedelic și indie. Vă încurajez călduros să mergeți să îi vedeți, veți pleca plini de energie pozitivă! Eu, cel puțin abia aștept!

Vineri, la Crama Marcea, ascultăm o trupă care e pe mega val anul acesta, The Groovy Bastards! Tocmai ce au lansat albumul „Charades”, plin de influențe muzicale de la jazz, la groove, rock, funk, metal... Tot ce e mai frumos! Tocmai ce au câștigat și primul loc la „Constelații Rock”, vor cânta și la „Bikers For Humanity Fest” la Brezoi vara asta. E o trupă incredibilă, formată din niște oameni foarte speciali, pe care îi respect și îi admir. Ratați mare distracție, dacă nu îi vedeți vara asta! 


Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 04.06.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:03:35

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 27.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:06

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 20.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:06:06

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 13.08.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:02:51

Web radios