Piesă în premieră ZOB la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”

Ieri, trupa ZOB a venit la emisiunea „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” și a purtat o discuție degajată despre planurile din această vară și despre viitorul album. La finalul intervenției, s-a difuzat și piesa „Întoarcerea Zmeului” în premieră

Ieri, la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”, au venit niște prieteni vechi. Trupa ZOB a discutat cu Cristi despre ce mai pun la cale pentru această vară. 


Primul anunț important al formației e că, pe 22 iunie, va concerta la clubul Fabrica. Vor mai concerta la festivaluri prin țară în această vară. Puteți rămâne la curent cu programul băieților pe pagina lor oficială de Facebook.

Încă o veste frumoasă e că lucrează la un album, pe care speră să îl lanseze în toamnă. „Nu ne grăbim. Lăsăm ideile să dospească”, au susținut aceștia. 

Punctul culminant al emisiunii a fost audiția piesei „Întoarcerea Zmeului”, prima lansare după nouă ani, difuzată în premieră la Rock FM. Puteți găsi cântecul în podcast-ul „Rock Driver”. 

Rock Driver - 04.06.2024 - ZOB, despre planurile din viitorul apropiat și despre viitorul album. La finalul intervenției, s-a difuzat și piesa „Întoarcerea Zmeului” în premieră

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:15:46

Rock Driver - 5.09.2024 - Răzvan Exarhu în căutarea joii perfecte pentru a reveni la radio

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:45

Rock Driver - 30.08.2024 - invitat, Petre Magdin, căruia echipa Rock FM îi urează „La mulți ani!”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:05:13

Rock Driver - 26.08.2024 - invitați Valeriu Nicolae și Anca Sandu, de la Asociația Casa Bună, despre festivalul „Planeta Nucșoara”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:11:27


Web radios