Cele mai bune motive pentru care să vii la concertul Vița De Vie

Serbăm aniversarea de 25 de ani ai albumului „Fenomental” pe 6 iulie, la Arenele Romane. Iată trei motive foarte bune, pentru care ar trebui să vii la concertul Vița De Vie!

Vița De Vie e una dintre trupele mele preferate de când mă știu. Nu îmi aduc aminte petrecere, zi de naștere, Revelion sau majorat fără „Basul Și Cu Toba Mare”. Pe 6 iulie, vom sărbători împreună unul dintre cele mai cunoscute și reprezentative albume din lumea rockului autohton, „Fenomental”, la Arenele Romane. Chiar și după 25 de ani, piesele rămân emblematice și ridică în picioare generații.

Iată trei, da, trei, dintre cele mai bune motive pentru a veni la concert.

Pentru că mereu se reinventează

Vița De Vie e un cameleon muzical, nu se oprește niciodată din a da suflu nou compozițiilor vechi. Iată dovada, reinterpretarea în variantă simfonică a piesei „Iamma”. Un adevărat artist nu se oprește din explorat, chiar dacă își explorează propria muzică și o ia de la capăt cu ea. 


Pentru că ne dau acel impuls necesar de energie

Nu cred că a existat vreun concert Vița De Vie, la care să nu se „sară în cap”, pe care să nu se urle sau la care să stea cineva jos (poate cu excepția concertelor simfonice). Lumea o ia razna pe piesele energice ale formației, indiferent de vârstă, de starea de spirit cu care a ajuns acolo sau de cât are de lucru a doua zi. Energia pe care artiștii o transmit e copleșitoare, autentică și electrizantă.


Pentru că fac cea mai tare atmosferă

Indubitabil, Vița De Vie face unele dintre cele mai speciale spectacole, indiferent de producție. Conceptul poate fi extrem de simplu, iar cântarea tot va fi explozivă. De asta iubim „Vița”, pentru apropierea față de noi, pentru show-ul impecabil, pentru că ne aduce împreună!


Web radios