Piesa metal favorită a lui Tuomas Holopainen (Nightwish)

Tuomas Holopainen a dezvăluit că melodia lui rock/ metal preferată din toate timpurile este balada „One” de la Metallica și a indicat și momentul în care s-a îndrăgostit de ea, într-un interviu pentru Rock Antenne.

„Am fost să văd Metallica și Guns N’ Roses în Kansas City în septembrie 1992, iar „One” a fost ultima melodie pe care au cântat-o, ​​înainte de bis. M-a dat pe spate”, a spus Holopainen, după ce a văzut unul dintre cele mai notorii turnee dezastruoase ale metalului.


Guns N' Roses/ Metallica Stadium Tour 1992

Pe 8 august 1992, în timpul concertului de la Montreal, James Hetfield a suferit arsuri grave la brațul stâng după ce a fost expus accidental la flăcările pirotehnice folosite în timpul spectacolului. Metallica a fost nevoită să-și întrerupă prestația, iar Hetfield a fost transportat de urgență la spital.

După incidentul cu Hetfield, Guns N' Roses a avut o întârziere semnificativă înainte de a urca pe scenă (nimic nou sub soare), însă când au început să cânte, Axl Rose a reclamat probleme la voce. După doar câteva piese, trupa a părăsit scena, provocând furia fanilor.

Dezamăgiți de întreruperea concertului și de prestația scurtă și întârziată a Guns N' Roses, fanii au început să se revolte. Revoluția mulțimii s-a soldat cu distrugeri și violențe în incinta stadionului, ceea ce a necesitat intervenția poliției.


Web radios