O nouă ediție de titluri de stat FIDELIS!

„România are sânge de rocker, acum și de investitor!”. Începe o nouă ediție a programului de titluri de stat #FIDELIS. Tot ce trebuie să știi despre noua ediție a programului, cu Ștefan Nanu, directorul general al Direcției generale de Trezorerie și Datorie Publică.

Ștefan Nanu a anunțat, în direct la „Morning Glory” că, pe 18 iunie, începe o nouă ofertă publică de titluri de stat, emise de către Ministerul Finanțelor în cadrul Programului FIDELIS. Exarhu a ținut să menționeze că azi e și Ziua Internațională a Donatorului de Sânge, așa că iată un motiv în plus să dăm startul unei noi perioade de subscripție. 

Aceasta va fi cea de-a treia ediție a programului Fidelis din 2024. Ediția anterioară, desfășurată în aprilie, a stabilit trei recorduri: cea mai mare sumă investită dintre toate cele 16 ediții, cel mai mare număr de investitori-donatori și cea mai mare sumă investită de donatori. Suma totală investită a fost de peste 3,197 miliarde lei, depășind cu peste 100 de milioane lei ediția record din aprilie 2023.

Spor la donat și investit!


Web radios