Maria Popistașu ne zice de ce e mai bine acasă, decât la alții

Azi, la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, Maria Popistașu a povestit despre călătoriile sale prin lume, cele mai recente dintre acestea având scopul de a termina filmul „Y”, pe care l-a regizat, alături de Alex Baciu

Actrița Maria Popistașu ne-a încântat cu prezența azi, la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”. Aceasta ne-a povestit despre ultimele sale plecări din țară, scopul fiind finisarea producției filmului „Y”, pe care ea însăși l-a regizat. 

Recent, actrița s-a întors din Atena, unde s-a ocupat de colorizarea filmului. Canicula din capitala grecească e copleșitoare în această perioadă. Temperaturile au ajuns la 46 de grade. 

„Cât am stat la Atena, mi s-a făcut dor de București. Mi se părea că Bucureștiul e și frumos, e curat, poți vedea cerul...” - Maria Popistașu

Actrița a mai povestit despre o călătorie cu Tudor Giurgiu, în Coreea, unde a gustat tot felul de mâncăruri interesante. A descris o farfurie cu un pește foarte mic, întins pe o pietricică încinsă și despre tentaculele de caracatiță care încă mai mișcau. 

„Colegul nostru danez ne-a spus că nu îi place mâncarea care poate să îl guste și ea pe el”. - Maria Popistașu

Morning Glory - 17.06.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:42

Morning Glory - 20.07.2024 - ELECTRIC CASTLE Day 3

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:22

Morning Glory - 19.07.2024 - ELECTRIC CASTLE Day 2

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:28:48

Morning Glory - 18.07.2024 - ELECTRIC CASTLE Day 1

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:10:27

Web radios