Bikers For Humanity aniversează opt ani de făcut bine

Opt ani de acțiuni caritabile. Opt ani de drumuri nu tocmai line, în scopul binelui. Opt ani de Bikers For Humanity!

De opt ani, Bikers For Humanity urcă pe motor și pornește la drum, ca să facă bine. Ideea a pornit în timpul unei acțiuni umanitare, organizate Habitat For Humanity, proiectul „Big Build”, de la Bacău. La puțin timp după, Cristian Hrubaru a adresat o întrebare pe Facebook, legată de o acțiune în scop umanitar. A strâns 400 de motocicliști, care au participat la ce urma să devină prima acțiune Bikers For Humanity. 


De atunci, proiectul a evoluat într-un ONG care dă, cu inima deschisă, o mână de ajutor, de fiecare dată când poate. Activitatea lor nu se limitează la o singură categorie socială, ci atinge mai multe orizonturi, de la copiii din medii defavorizate, la promovarea adopțiilor de căței, la donarea de sânge. 

Cristian Hrubaru a scris pe rețelele de socializare câteva rânduri despre sărbătoarea de azi, a comunității Bikers For Humanity. 

Vara aceasta, veți avea ocazia să sărbătoriți în toată regula cu gașca de voluntari la „Bikers For Humanity Rock Fest”, care se va ține între 28 și 30 iunie, la Brezoiul Lumii. Vom petrece alături de cele mai îndrăgite formații rock din România și de câteva trupe tinere și pline de potențial! 

Anul acesta, festivalul va acționa ca o strângere de fonduri pentru construirea Centrului Cultural Bikers For Humanity, menit să încurajeze copiii din Brezoi și împrejurimi să se apropie cât mai mult și cât mai frumos de artă. 

La mulți ani, Bikers For Humanity!

Web radios