Hidden Gems la Electric Castle 2024: Night Beats

Hidden Gems @ Electric Castle 2024 - Vinerea, de la ora 15:00, la Rock FM, cu Lucian Boariu.

Proaspăt intrați pe scena muzicii psihdeleice, Night Beats și-au propus să o revitalizeze combinând blues-ul psihedelic cu garage rock. Cu rădăcini în Texas și dezvoltându-se artistic în Seattle, trupa a fost înființată de Danny Lee Blackwell, un maestru în a combina autenticitatea muzicală cu experimentele sonore.

Caracteristica distinctivă a trupei este capacitatea lor de a integra influențe din muzica anilor '60 și '70, recreând nu doar un stil, ci o întreagă atmosferă expresivă. Albumul lor "Who Sold My Generation" a fost un omagiu adus acestor decenii, resuscitând esența psihedelică prin prisma modernității.

Night Beats a fost recunoscut pentru dinamismul lor live, fiecare concert fiind demonstrație de măiestrie muzicală, cu solouri de chitară care te transportă înapoi în epoca de aur a rock-ului.

Continuând să exploreze și să inoveze, Night Beats a lansat "Outlaw R&B" în 2021, un album ce adaugă o nouă dimensiune stilului lor, prin integrarea unor elemente R&B și soul. Albumul reflectă un nou capitol în evoluția lor artistică, consolidându-le reputația ca inovatori ai genului.

De ce să-i vezi la Electric Castle? Fie că ești fan al începuturilor rock-ului psihedelic sau un nou adept al acestui gen, show-ul Night Beats te va purta într-o călătorie memorabilă printr-o epocă muzicală reimaginată.

RTW - Hidden Gems la Electric Castle 2024 Night Beats

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:05:05

RTW - invitat Cosmin Mihuta - organizator al GUGULAN Rock Open Air Festival

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:09:17

Hidden Gems la Electric Castle 2024: Kawala

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:05:35

RTW - Hidden Gems la Electric Castle 2024: Royel Otis

Rock This Way, cu Lucian Boariu, 00:04:48

Web radios