Rock News

A treia ediție „Bikers For Humanity Rock Fest” începe vineri

Între 28 și 30 iunie, iubitorii de rock, pasionații de motociclete și prieteni se vor întâlni la Brezoiul Lumii pentru a petrece împreună la „Bikers For Humanity Rock Fest”. Anul acesta, festivalul strânge fonduri pentru Centrul Cultural Bikers For Humanity, care va încuraja copiii din Brezoi și împrejurimi să își dezvolte latura artistică

În weekend, va începe a treia ediție „Bikers For Humanity Rock Fest”, evenimentul care îi aduce împreună pe cei dornici să facă bine, distrându-se. Anul acesta, organizația strânge fonduri pentru a termina construcția Centrului Cultural Bikers For Humanity. Alături de prietenii de la Constelații Rock și Aby Stage, pe terenul pus la dispoziție de Primăria Brezoi, voluntarii vor construi de la 0, un loc de vis, in care copiii din Brezoi sau din localitățile învecinate, să se întâlnească și să-și clădească visele artistice. Va fi locul în care vor putea învăța să cânte la chitara, vioara, tobe, pian, sau orice instrument, să picteze, să danseze, să descopere arta.

Line-up-ul din acest an este alcătuit din unele dintre cele mai mari nume ale rockului autohton, precum Trooper, Bucovina, Antract, Altar, Compact, Scarlet Aura, Cargo, Phoenix, Bucovina, Lupii Lui Calancea, Bosquito, Anton, Byron, Sanctuar și mulți alții.

Iată lista de concerte pe zile.

 

Membrii trupelor ard de zile bune de nerăbdare să cânte alături de public cele mai frumoase piese rock românești.

În caz că locuiți sau sunteți cazați în Râmnicu Vâlcea sau Călimănești-Căciulata, puteți opta pentru transportul cu autobuzul special către și de la festival, asigurat de Vilextur. Autovehiculele vor pleca spre festival în jurul orei 17:30 și vor face retur după terminarea concertelor, în fiecare zi a evenimentului. Mai multe detalii și bilete, aici.

Biker For Humanity vă așteaptă cu brațele deschise la Brezoi, în acest weekend!