Din culise cu Vița de Vie înainte de Arenele Romane | Interviu EXCLUSIV

Pe 6 iulie sărbătorim împreună, la Arenele Romane, 25 de ani de la lansarea albumului „Fenomental”. Despre album, concert și multe altele am vorbit cu băieții într-un interviu exclusiv marca Rock FM!

Vița de Vie e una dintre trupele care reușește să rămână mereu cool, fresh și iubită de fani. Vă vine să credeți sau nu, au trecut 25 de ani de la „Fenomental”, albumul ăla mișto, care arată ca o cutie de meticamente, cu 11 comprimate printre care se regăsește și „Basul și cu toba mare”, o piesă de care nu ne mai săturăm la petreceri și care nu are cum să lipsească din niciun setlist Vița de Vie.

Într-un interviu exclusiv Rock FM i-am întrebat pe băieți care sunt cele mai pregnante amintiri pe care le au din 1999, anul lansării albumului „Fenomental”, ce nu își imaginau pe atunci că va deveni realitate pentru ei, care e piesa lor preferată de pe album, ce reacții cool au primit de la fani, ce muzică ascultă și multe, multe altele. 


 

Ia-ți bilet acum și hai alături de Vița de Vie să cântăm la unison Basul și cu toba mare, Iamma și multe alte single-uri de pe albumul care pare că sfidează timpul!


Web radios